Според Ангел Джамбазки Брюксел не допуска страната ни в пространството по

...
Според Ангел Джамбазки Брюксел не допуска страната ни в пространството по
Коментари Харесай

Джамбазки каза защо не ни пускат в Шенген

Според Ангел Джамбазки Брюксел не позволява страната ни в пространството по чисто стопански аргументи. Неприемането на България в Шенген е гласовит пестник за всички ръководещи, сподели по Българска национална телевизия евродепутатът и съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

" Ние не сме в Шенген не за друго, а тъй като холандските и немските стопански, превозвачески и търговски ползи не желаят да няма граница сред черноморските и гръцките пристанища и Централна и Западна Европа ", сподели той.
-->
Българският автотрансортен отрасъл губи 150 млн. евро годишно от очакване по границите, акцентира Джамбазки и разяснява, че България и Румъния от 12 години са изпълнили всички критерии, само че де факто са отвън Европейски Съюз, тъй като Шенген съставлява Европейски Съюз.

" Това пространство не е направено, с цел да се разхождаш по летищата, а е направено за придвижванията на бизнеса и стоките и когато ти си отвън това нещо, ти си отвън Европейски Съюз ", разяснява той.

Според Ангел Джамбазки българските политици " са се подмазвали, с цел да покажат какъв брой огромни европейци са ", а в Брюксел гледат на нас като на хора втора употреба.

Проблемът с мигрантите е поради корупцията в Министерство на вътрешните работи и изоставянето на защитата по границата, сподели още Джамбазки. Заяви, че политиката на нулева миграция на предходните ръководещи не е допускала починали служители на реда и каналджии измежду органите на реда.

" Ако наемаш хора, които считат за редно и морално да взимат пари, като презовзат незаконни мигранти, тъй като имат заеми, значи имаш проблеми с подбора. Нали не се лъжем, че отговорен е сержантът, който е взел заем - отговорен е този, който го е назначил ", разяснява евродепутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР